Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα νίκης κι αισιοδοξίας

Ομιλία υποψήφιας Δημαρχου κ. Γιώτας Πούλου


…Μοιάζει σαν παραμύθι σε καιρούς πολιτικής απαξίωσης και αποστροφής, άνθρωποι ανεξάρτητοι και ανένταχτοι να δραστηριοποιούνται πολιτικά και όμως είναι πραγματικότητα !.

 Φίλες και φίλοι της ‘δυναμικής συνεργασίας’,
 του ανεξάρτητου συνδυασμού του νέου Δήμου Λεβαδέων.

Η ανεξάρτητη κίνηση συσπειρώνει ανθρώπους πέρα από κομματικές ταυτότητες  και πρακτικές, ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και δημιουργούν στην περιοχή μας και αποφάσισαν να μην απουσιάσουν από τις εξελίξεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, να μην επιτρέψουν την κατευθυνόμενη πολιτική απαξίωση και να μην αφήσουν τους καρεκλοκένταυρους να αποφασίζουν γι αυτούς.

Μέσα από ανοικτές, δημόσιες, δημοκρατικές διαδικασίες και ουσιαστικό διάλογο προέκυψε ο συνδυασμός μας.

Είμαι περήφανη γιατί σήμερα μπορώ να σας πω ότι  γνωρίζω προσωπικά–ξεχωριστά- όλους τους υποψηφίους .
 Μέσα από επαφές και συζητήσεις συμφωνήσαμε για τις προτεραιότητες και τη δράση του συνδυασμού.
Το ψηφοδέλτιο μας δεν είναι προϊόν κομματικών ζυμώσεων ή μικροπολιτικών πρακτικών.
Οι υποψήφιοι είναι άνθρωποι που επιχειρούν στο τόπο μας και στο κοινωνικό γίγνεσθαι μέσα από  επαγγελματικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς και οικολογικούς συλλόγους. 
Άνθρωποι επιτυχημένοι στις δραστηριότητές τους που δε χρειάζονται την κομματική ταυτότητα για να σας συστηθούν.Μέσα από σκληρή δουλειά και μελέτη συμφωνήσαμε και σχεδιάσαμε το πρόγραμμά μας.  Όλοι μαζί ενώσαμε τους προβληματισμούς μας, τις ιδέες μας, συνθέσαμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας και καταθέσαμε το πρόγραμμα και τις δράσεις για το Νέο Δήμο Λιβαδειάς.
Είμαστε οι μόνοι που επισκεφτήκαμε έγκαιρα όλους τους συνεννούμενους δήμους. Καταγράψαμε τα επιμέρους προβλήματα και  προτείνουμε συγκεκριμένες δράσεις και έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής  ξεχωριστά για κάθε οικισμό!
Επενδύουμε στην ανάπτυξη των όμορων δήμων και οικισμών και απαντάμε αρνητικά στην ανησυχία των κατοίκων ότι  η διοικητική μεταρρύθμιση θα προκαλέσει  τον οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό μαρασμό  των χωριών τους.

Το πρόγραμμα μας δε περιέχει ανύπαρκτα έργα και δεν είναι φθηνή φωτοτυπία κομματικού σχεδιασμού.

Περιέχει πραγματικές δράσεις και λύσεις που έχουν σαν σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών, να επιλύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αναπτύξουν το Νέο Δήμο Λιβαδειάς με γνώμονα το σεβασμό προς τον πολίτη και το περιβάλλον.

Το πρόγραμμα μας βασίζεται σε τρεις κυρίους άξονες :
- την διοικητική μεταρρύθμιση
- την κοινωνική πολιτική και
-τα αναπτυξιακά έργα.

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα του Καλλικράτη για τους νεοδιαμορφωμένους δήμους είναι η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του.
Με τη μεταφορά μέρος των νομαρχιακών υπηρεσιών στη δικαιοδοσία του Δήμου, οι δημοτικές υπηρεσίες αποκτούν μεγαλύτερο και δυσκολότερο ρόλο στην ομαλή λειτουργία τους.
Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό με διαδικασίες αξιοκρατίας και διαφάνειας για να αναδιοργανώσουμε τις δημοτικές υπηρεσίες έτσι ώστε να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που σέβονται και στηρίζουν το δημότη και δεν δρουν ανταγωνιστικά προς το όφελος του Δήμου.
Μέλημά μας είναι να αξιοποιηθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις για να επιτύχουμε στο συντομότερο δυνατό χρόνο την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και να αποτρέψουμε τα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από τη μεταφορά και συγχώνευση των διαφόρων υπηρεσιών.
Η παρουσία μου στο Δήμο όλα αυτά τα χρόνια μου δίνει το πλεονέκτημα να γνωρίζω τις δυνατότητες και τις ελλείψεις των δημοτικών υπηρεσιών και πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιώσουμε και να δημιουργήσουμε υψηλού επιπέδου δημοτικές υπηρεσίες.
Προχωράμε σε
·         Αναδιάρθρωση της Δημοτικής Αστυνομίας
·         Εκκαθάριση της ΔΕΠΑΛ
·         Εξυγίανση της ΔΕΥΑΛ
·         Επέκταση και καθολική χρήση των νέων τεχνολογιών στις δημοτικές  υπηρεσίες και επιχειρήσεις.
Δεύτερος βασικός άξονας στον προγραμματισμό μας αποτελεί η κοινωνική πολιτική.
Στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που ζούμε ο δήμος πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα για να στηρίξει τους δημότες του.
Με δομές και υπηρεσίες στοχεύουμε να στηρίξουμε την οικογένεια, τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους μετανάστες, τους ανθρώπους που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε όλες τις υπάρχουσες δομές και να αναπτύξουμε νέες εκεί που χρειάζεται. Με το σωστό προγραμματισμό και την αξιοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων μπορούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υπηρεσίες που θα στηρίξουν τους δημότες στις δύσκολες αυτές εποχές.
Προχωράμε στη :
·         Άμεση επανέναρξη του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»
·         Υλοποίηση προγραμμάτων για την καταπολέμηση της φτώχειας και τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων.
·         Μείωση των δημοτικών τελών για πολύτεκνες οικογένειες και για άτομα με ειδικές ανάγκες
·         Καμία αύξηση του νερού στη διάρκεια της οικονομικής ύφεσης
·         Εφαρμογή πολιτικών ένταξης των μεταναστών
·         Αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας
·         Αναβάθμιση των αγροτικών ιατρείων
Τρίτος βασικός άξονας στον προγραμματισμό μας είναι έργα και υποδομές.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ανάπλαση και αξιοποίηση της περιοχής της Κρύας από το Τρίχινο γεφύρι, το Καταλανικό Κάστρο, το Ξενία , την ανάπλαση των όψεων των παρόχθιων κτιρίων στον ιστό της πόλης, την συντήρηση του πάρκου της Έρκυνας και την υλοποίηση της υπάρχουσας μελέτης μέχρι την συμβολή με το Μακρυσαίο ποταμό. Η περιοχή της Κρύας και ολόκληρο το ποτάμι της Έρκυνας είναι η Λιβαδειά και  πρέπει να αποτελούν κέντρο ανάπτυξης του τουρισμού και του πολιτισμού του διευρυμένου  Δήμου.
Επίσης, ο  νέος διευρυμένος δήμος χρειάζεται έργα υποδομών που συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Το  οδικό δίκτυο για να διευκολύνεται  η μετακίνηση των δημοτών στους  οικισμούς αλλά και η σύνδεσή τους με όμορους Δήμους.
Η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου με πάρκα και εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
 Έργα στήριξης των αγροτικών και κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων
 ενίσχυση προγραμμάτων εναλλακτικών μορφών ενέργειας.

Προχωράμε
·          Στον επανασχεδιασμό της πόλης και των οικισμών μας με προτεραιότητα στα σύγχρονα κριτήρια της αειφόρου ανάπτυξης.
·         στην κατασκευή και επέκταση δικτύων ύδρευσης
·         στην επίλυση του αποχετευτικού συστήματος όλων των οικισμών με κατασκευή δικτύων και μονάδων Βιολογικού Καθαρισμού
·         στην ανάπτυξη και βελτίωση του τοπικού αγροτικού δικτύου
·         στη μεταστέγαση του Δημαρχείου Λιβαδειάς στο κτίριο του Διοικητηρίου
·         στην αξιοποίηση του Ελικώνα με την δημιουργία δασικού χωριού στην Αρβανίτσα και ενίσχυση κάθε μορφής εναλλακτικού τουρισμού.
·         Προχωράμε στην αξιοποίηση της ανατολικής πλαγιάς του Παρνασσού με την εξεύρεση τρόπου σύνδεσης με τις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού και την αξιοποίηση της περιοχής Λαπαθιά.
·         Είμαστε τυχεροί που διαθέτει η περιοχή μας αυτόν τον τεράστιο φυσικό πλούτο του Ελικώνα και του Παρνασσού που μπορούν να αποτελέσουν πηγή ανάπτυξης για την περιοχή μας.
Οι  μελέτες και η υλοποίηση των έργων αυτών θα γίνει μέσα από εθνικά,  ευρωπαϊκά και διεθνή προγράμματα. 
Όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει με την κρίση, με την δύσκολη οικονομική κατάσταση?
Εμείς απαντάμε ότι δε φοβόμαστε την κρίση γιατί οι αυτοδημιούργητοι άνθρωποι δε χρειάζονται κομματικά δεκανίκια και κρυφές συναλλαγές, στηρίζονται στις δυνάμεις τους, στις ιδέες τους, στη δημιουργικότητα τους, στη πίστη τους, στην διεκδικητικότητά τους.
 Μπορούμε να δημιουργήσουμε ακόμα και σ’ αυτές τις αντίξοες  συνθήκες.
Είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε δημιουργικά κάθε οικονομικό πόρο του Δήμου και να αναζητήσουμε πόρους μέσα από προγράμματα και διεθνείς συνεργασίες.
Τα προγράμματα του ΕΣΠΑ μπορούν  να αξιοποιηθούν στην κατεύθυνση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων, σε συνδυασμό με τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση που  προωθεί τον σχεδιασμό μεγαλύτερης  κλίμακας στα νέα διοικητικά όρια του διευρυμένου Δήμου.
Καινοτόμες ιδέες και σχεδιασμοί μπορούν να ενταχθούν σε ευρωπαϊκές πηγές  χρηματοδότησης.

Την 1η Ιανουαρίου δεν έχουμε να ανταποδώσουμε κανένα αντάλλαγμα πέρα από την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι δημότες του Νέου Δήμου Λιβαδειάς.

Φίλες και φίλοι της Δυναμικής συνεργασίας
Επειδή ο δημόσιος διάλογος πρέπει να είναι κριτικός και αυτοκριτικός
Επειδή ο υποκριτικός λόγος που σκόπιμα μεθοδεύεται από τους ιθύνοντες είναι επίσης  αιτία της απαξίας της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά
Επειδή η ισοπέδωση ευνοεί  αυτούς που θέλουν να κρύψουν πράγματα και να κρύβονται κι οι ίδιοι θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ σε έναν  περιληπτικό απολογισμό για το τι έγινε στην Λιβαδειά την 4ετία που πέρασε με την διοίκηση του απερχόμενου Δημάρχου..
Γνωρίζετε ότι αυτά τα χρόνια η πόλη δεν διοικείται.                            Ο Δήμαρχος   περιορίσθηκε σε επισκέψεις στο Δημαρχείο καθημερινές βέβαια αλλά δεν διοίκησε χρηστά και δεν ξεπέρασε τα όρια της πόλης διεκδικώντας έργα και πόρους…
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης δεν λειτούργησαν συλλογικά… Είχαμε παραιτήσεις ανεξαρτητοποιήσεις επαναφορές. Η διοίκηση της πόλης δεν ήταν το μέλημά τους… Όμως έχουν ευθύνη, ο Δήμαρχος  κι αυτοί γιατί διετέλεσαν αντιδήμαρχοι  και πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων κι οργανισμών.
Είναι συνυπεύθυνοι γιατί δεν δημιούργησαν και δεν παραδίδουν κανένα  έργο  στην πόλη..
 Έχουν ευθύνη που δεν δούλεψαν να προετοιμάσουν μελέτες και  νέα έργα για το ΕΣΠΑ.
Έχουν ευθύνη που δεν υλοποίησαν το έργο που βρήκαν έτοιμο από την προηγούμενη Δημοτική αρχή.
Έχουν ευθύνη για τα έργα που χάθηκαν :το Κολυμβητήριο, το τρίχινο γεφύρι, το αμαξοστάσιο, τον εκθεσιακό χώρο, τον υδροδοτικό αγωγό της Αγίας Άννας, το διαδημοτικό έργο της υδροδότησης του Ελικώνα… κ.α.
Έχουν ευθύνη που δεν έχουν εκκαθαριστεί, τρία χρόνια μετά το κλείσιμο, οι δημοτικές επιχειρήσεις.
Έχουν ευθύνη που έκλεισαν τα 2 βρεφικά τμήματα των βρεφονηπιακών σταθμών μας.
Έχουν ευθύνη που από στόματος Δημάρχου ειπώθηκε ότι γίνεται ¨πάρτι¨ κάθε απόγευμα στον ΧΥΤΑ.
Έχουν ευθύνη που δεν υλοποίησαν την ανακύκλωση.
Έχουν ευθύνη που αποδόμησαν την ΔΕΥΑΛ και κατάντησε προβληματική επιχείρηση παρά την περσινή αύξηση του νερού.
Έχουν ευθύνη που εγκατέλειψαν την περιοχή της Κρύας  και καταστράφηκε το Ξενία.
Έχουν ευθύνη που υπερχρέωσαν τον Δήμο και δεν διεκδίκησαν τα οφειλόμενα από το κεντρικό κράτος αλλά και από την εκμετάλλευση της δημοτικής περιουσίας κάνοντας μικροπολιτικές εξυπηρετήσεις σε ημέτερους…
Έχουν ευθύνη για τις αποφάσεις που έπαιρναν και κρίνονταν παράνομες από την περιφερειακή διοίκηση..Αυτοί ψήφιζαν..
Έχουν λοιπόν μεγάλη ευθύνη για την συνδιοίκηση και δεν απαλλάσσονται των ευθυνών τους επειδή απλά αλλάζουν αρχηγό..Δεν παίρνουν συγχωροχάρτι επειδή συντάσσονται με την κομματική εντολή… και τότε πριν 4 χρόνια  έτσι συντάχθηκαν..
Αλλά γιατί δεν λογοδοτούν;  γιατί δεν απολογούνται  και δεν ζητούν δημόσια συγνώμη; Γιατί κρύβονται κι αυτοί και ο Δήμαρχός τους;
Αυτοί που χρεοκόπησαν την χώρα αλλά και την Λιβαδειά δεν μπορεί με την κάλυψη των κομματικών μηχανισμών να ζητούν ξανά την ψήφο μας.
Απαντήστε δυναμικά όχι
Επιπλέον  γιατί πιστεύουν ότι ξεχάσαμε τις δηλώσεις τους , τις αποφάσεις τους , τα κροκοδείλια δάκρυά τους για την Λιβαδειά που συρρικνώθηκε με τους κομματικούς σχεδιασμούς του Καλλικρατικού χάρτη, ανάλογα με τις ισορροπίες  διατήρησης των θέσεων δημάρχων και βουλευτών;
Πείτε μας την αλήθεια κύριε πρόεδρε της ΤΕΔΚ πότε υποστηρίξατε τις ομόφωνες αποφάσεις του μεγάλου Δήμου Λεβαδέων, από την θέση σας;
Επίσης   πείτε μας μέσα από ποιες δημοκρατικές διαδικασίες εκλεχτήκατε εσείς πρόεδρος κι όχι ο δήμαρχος της Λιβαδειάς της πρωτεύουσας του Νομού;
Πότε αγωνιστήκατε για το περιβάλλον, για τις ανεξέλεγκτες χωροθετήσεις ανεμογεννητριών, για τη ρύπανση του Κορινθιακού για το ¨πάρτι¨ στον ΧΥΤΑ και την ανύπαρκτη ανακύκλωση ως μέλος της ΔΕΠΟΔΑΛ?  Εκτός κι αν είχατε συγκεκριμένο σχέδιο… την αποδόμηση της Λιβαδειάς για  να έλθετε, να εμφανισθείτε  ως  έμπειρος ,γνώστης ,σωτήρας…
Πότε αλήθεια αγαπήσατε αυτή την πόλη;
Καυχάστε κι επιτρέψτε μου να πω με αλαζονεία ότι πετύχατε τα πάντα στον μικρό σας δήμο…
Απαντήστε μας : υπάρχει αποδοχή του έργου σας από τους δημότες σας;
Δεν είναι αλήθεια ότι υπάρχουν βασικές ελλείψεις στους οικισμούς σας  σε έργα υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης που μετά 12 χρόνια δημαρχίας σας δεν επιλύσατε;
Αγωνιστήκατε για την προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή σας με την μη εγκατάσταση εργοστασίου παραγωγής ενέργειας..Γιατί ποτέ δεν σας είδαμε στις μεγάλες κινητοποιήσεις των κατοίκων του Νομού ,με την ιδιότητα του προέδρου της ΤΕΔΚ του Νομού, για την προστασία του κόλπου της Αντίκυρας;
Ο δήμαρχος της Χαιρώνειας  και υποψήφιος δήμαρχος Λεβαδέων πώς θα σταματήσει το φαινόμενο της  εξαφάνισης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ; Πώς θα σταματήσει το κλείσιμο-τα λουκέτα- που καθημερινά βλέπουμε στην πόλη μας;. Ισχυρίστηκε προεκλογικά πως έχει την λύση… Αναρωτιέμαι γιατί δεν την προτείνει και στην κυβέρνηση του κόμματός του, από το οποίο πήρε το χρίσμα και το οποίο εκπροσωπεί… Θα  διεκδικήσει δυναμικά ; Θα έρθει σε σύγκρουση και ρήξη με το κομματικό του περιβάλλον;
΄Η  κατ΄εξαίρεση ,πανελλαδική, θα βοηθηθεί ως ο ¨οικείος¨;
 Δυστυχώς το μνημόνιο και οι ιδιαίτερες συνθήκες του δεν ευνοούν τέτοιες  ελπίδες…
Φίλες και φίλοι
Αναρωτιόμαστε επίσης για τον απερχόμενο Δήμαρχο Λιβαδειάς .
Πότε έλεγε αλήθεια ; όταν δήλωνε ότι θα παραιτηθεί αν κατακερματισθεί η επαρχία Λιβαδειάς σε 4 δήμους ή όταν αντίθετα από τις αποφάσεις του δημοτικού Συμβουλίου δήλωνε ευθαρσώς : ¨δεν παραιτούμαι καλός είναι ο Καλλικράτης¨! ακριβώς επειδή του είχαν υποσχεθεί το χρίσμα;
Πότε έλεγε την αλήθεια, όταν διεκδικούσε ως μέλος του ΠΑΣΟΚ το χρίσμα  ή όταν δήλωνε ανεξάρτητος ,σε μια στιγμή, επειδή το ίδιο το κόμμα  του τον απαξίωσε;
Πολλά ερωτήματα μπορεί να αναφέρουμε.. επειδή δεν πρέπει να υποκρινόμαστε στον δημόσιο διάλογο.
 Επειδή αυτή η υποκρισία οδηγεί στην απαξία της πολιτικής, στην αδράνεια και στην ισοπέδωση : ¨όλοι τα ίδια λέτε¨, ¨όλοι ίδιοι είσθε¨.
Αγαπητοί φίλοι
Κάνουμε ένα ωραίο αγώνα. Παίρνουμε δύναμη ο ένας από τον άλλον και όλοι μαζί από τους συμπολίτες που μας εμπιστεύονται και μας ακολουθούν.
Μαζί αντιμετωπίζουμε τους μηχανισμούς τις πιέσεις, τις υποσχέσεις τους εκφοβισμούς…
Η πρώτη μας νίκη είναι η συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας… Στενοχωρήσαμε πολλούς, όσοι στοιχημάτιζαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε…
Οι Κασσάνδρες που νομίζουν ότι έχουν καλλίτερη γνώμη από τους συμπολίτες ψηφοφόρους μας, μάς κατατάσσουν τελευταίους, με μονοψήφιο ποσοστό στο εκλογικό  αποτέλεσμα της Κυριακής. Κάνουν σενάρια και σχεδιασμούς για τις επαναληπτικές εκλογές της 2ης Κυριακής..
Αλήθεια αναρωτιέμαι γιατί ασχολούνται με μας τους ΄΄ανύπαρκτους΄΄. Γιατί προσπαθούν να εμβολίσουν τον συνδυασμό μας; Γιατί επιμένουν να αγνοούν αλαζονικά την ψήφο των συμπολιτών ,την ψήφο μας;
Γιατί επιμένουν να αναλύουν με κομματικές παρωπίδες την πραγματικότητα;
Η απάντηση θα δοθεί φίλες και φίλοι της ¨δυναμικής συνεργασίας ¨,την Κυριακή το βράδυ.
Θα συνειδητοποιήσουν ότι οι εποχές άλλαξαν.
Θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν να ¨παίζουν¨ και να στηρίζονται σε ψεύτικες υποσχέσεις , ότι δεν μπορούν να εκμεταλλεύονται την δύσκολη θέση, την απελπισία  των συμπολιτών μας, αυτοί που την δημιούργησαν και ευθύνονται αποκλειστικά.
Στην εποχή του μνημονίου η Μεταρρύθμιση είναι προσανατολισμένη σε περικοπές και τοπική φορολογία.
Η ανεξάρτητη κίνησή μας η δυναμική συνεργασία των πολιτών θα αγωνισθεί και θα διεκδικήσει την διασφάλιση των συνταγματικών δικαιωμάτων μας .
Δεσμευόμαστε ότι δεν θα προβούμε σε καμία τοπική φορολογία , Δεσμευόμαστε ότι δεν θα προβούμε σε καμία απόλυση εργαζομένου.
Δεσμευόμαστε ότι την πρώτη Ιανουαρίου που θα είμαστε δημοτική αρχή με συνέπεια και προγραμματισμό θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμά μας κατά γράμμα.
Φίλες και φίλοι
Είναι η ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη¨
Με διαφάνεια και αξιοκρατία στη διοικητική μεταρρύθμιση
Με ευαισθησία και κοινωνική αλληλεγγύη στις συνθήκες του μνημονίου
Με εμπειρία και τεχνοκρατική γνώση στη διεκδίκηση έργων και πόρων..
Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε στις εκλογές της Κυριακής.
Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε το αυτονόητο. Την ζωή μας και το μέλλον μας.
Κανείς δεν πρέπει να λείψει .Η δύναμη της συμμετοχής είναι η μόνη εγγύηση για το μέλλον μας
Η ψήφος μας έχει δύναμη και δεν πρέπει να εκφυλίζεται.
·         Καλή δύναμη
·         Καλόν αγώνα
·         Με την νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου